Over ons

Onze partners

  1. Home
  2. /
  3. About iqbs
  4. /
  5. Our partners

Microsoft

Microsoft is ‘s werelds grootste software ontwikkelaar voor zakelijke software. De producten SQL Server, SharePoint en Office 365 zijn onderdeel van het Microsoft Business Intelligence platform; wat op haar beurt weer de basis is voor iqbs BI. Wij hebben een Modern Work en Data & AI Solutions Partnership met Microsoft.

Theobald Software is een ontwikkelaar voor software componenten welke het mogelijk maken om in de meest uiteenlopende vormen te koppelen aan SAP. De producten van Theobald Software worden wereldwijd verkocht aan meer dan 1.300 klanten. Als partners zijn wij implementatiepartner en reseller van Theobald Software componenten voor ontsluiting van SAP data.

De cpmVision Power BI-connector voor CCH® Tagetik biedt dezelfde krachtige embedded financiële intelligentie waar CCH® Tagetik-gebruikers gewend aan zijn geraakt. Het is niet meer nodig concessies te doen bij het consumeren van de financiële data via de dashboards binnen Power BI. cpmVision is een joint venture tussen Satriun (CCH® Tagetik partner) en iqbs (Microsoft BI partner).  

c)solutions

c)solutions is een fullservice internetbureau dat onder andere Microsoft SharePoint, Office 365 en Valo Intranet oplossingen ontwikkelt en implementeert. De kennis en kunde van deze partner wordt ingezet voor de ontwikkeling van het iqbs BI portal, welke gebaseerd is op SharePoint.

erp|open

Samen met erp|open bieden wij Business Intelligence voor Odoo aan. Omdat de consultants van erp|open Odoo expert zijn en wij expert in BI, bundelen we onze krachten om samen tot de beste dashboards en data rapportages van Odoo data te komen.

Korade

Korade levert consultancy en add-ons voor de systemen Infor Baan en ERP LN voor bedrijfsprocessen. We gebruiken de expertise van Korade om iqbs BI for Infor blijvend te ontwikkelen. Daarnaast is Korade reseller van iqbs BI.

zebra bi

Zebra bi is een bedrijf uit Slovenië dat de rapporten uit Power BI visueel aantrekkelijker en inzichtelijker maakt. Ze gebruiken initiatiefrijke en responsive visuals voor Power BI, waarbij de grafieken en tabellen automatisch worden aangepast aan hun omgeving. iqbs is implementatiepartner en reseller van zebra BI visuals en in staat om deze producten te leveren en te implementeren.

Layer 2

Layer2 is een Microsoft Gold Certified Partner en ISV. Zij is een van de leidende leveranciers van Microsoft SharePoint en Office 365 apps in Europa met de voornaamste focus op Data Integratie, Collaborative Knowledge Management en Social Networking. Layer2 staat bekend als een betrouwbare partner voor klanten in Europa en levert al meer dan 20 jaar consultancy en services op het gebied van SharePoint, .NET programmering en IT infrastructuur. Wij zijn implementatiepartner en reseller van Layer2 oplossingen en als zodanig in staat om deze producten te leveren en te implementeren.

Satriun

Financieel management (cpm) is een vak apart en daarom werken we graag samen met specialisten om voor onze klanten de beste informatie en dashboards te realiseren in ons BI framework. Wij realiseren de beste financiële rapportages door met Satriun samen te werken.